Hasta Doktorunu Silahla Vurdu

Hasta Doktorunu Silahla Vurdu

ABONE OL
01:39 | 03 Ekim 2018 01:39
Hasta Doktorunu Silahla Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul çalıştığı özel bir hastanede hastası tarafından silahla vurularak ağır yaralanan psikiyatri uzmanı Dr Fikret Hacıosman’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Medicana Bahçelievler Hastanesi’nden yapılan açıklamada, tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan ruh ve sinir hastalıkları uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi titizlikle takip edilen doktorumuz Fikret Hacıosman; yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 21.55’te vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bakan Koca’dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedavi ettiği hastanın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Dr. Fikret Hacıosman için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Bugün menfur bir silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan meslektaşımız Dr. Fikret Hacıosman, tüm çabalara rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r