Makama Değil ”Ağrı’ya Sevdalı”

Makama Değil ”Ağrı’ya Sevdalı”

ABONE OL
00:46 | 28 Eylül 2018 00:46
Makama Değil ”Ağrı’ya Sevdalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazımın girişinde; Ağrı’dan İzmir’e aktarmasız uçuşların 25 Ekim’den sonra tekrar başlayacığı müjdesini veren Ak Parti Ağrı Milletvekili Sayın Ekrem Çelebi’ye kalbi teşekkürlerimizle başlamak istedim.

Ağrı sevdası hizmet aşkı bu olsa gerek, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi mazbatasını aldığı günden bugüne kadar, gerçek anlamda Ağrı için gece gündüz, tatil, bayram demeden art arda ilimiz için verdiği birbirinden değerli müjdeler ile vatandaşın gönlündeki yerini perçinliyor.

Ağrı’nın sorunlarına en yakın zamanlarda el atması ve çözümler getirmesi, insanın içini umutla dolduruyor.

En son Ağrı-İzmir arası aktarmasız uçuşları özel firmanın lokasyonu daha karlı noktalara uçmak için kaldırması üzerine harekete geçen Sayın Vekilimiz Çelebi; Bu konuyu Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a aktardığımda, kendisi bizzat konunun takipçisi olarak, bu özel firmadan uçuşların devamını istedi. Ağrı-İzmir arası aktarmasız uçuşlar 25 Ekim tarihi sonrasında da devam edecek. Bu konudaki desteği dolayısı ile Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum, diyerek bizlere bu müjdeyi verdiler…

Bizlerde Sayın Ulaştırma Bakanımız Cahit Turhan’a ve Sayın Vekilimiz Çelebi’ye kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Daha önce de yazdığımız gibi, hizmet ve çözüm odaklı olmak! Görevini sevmek! Gerek!!! Ağrı sevdalısıyım, Ağrı aşığıyım demek yetmiyormuş, sevdanı, aşkını yaptığın hizmetlerle gösterirsin ”söz değil, eylem gerekir” göstermelik üç beş fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmak senin görev yaptığını göstermez, ona göz boyama denir! ”Artık millet bu tür davranış sergileyenleri çok iyi tanır hale geldi” Sayın Vekilimiz Çelebi bazıları için örnek teşkil etmeli.

Sayın Çelebi Ağrı için ilk güzel haberi verdiğinde ”Adalet Sarayı, lojman ve sosyal tesis yapımlarıyla ilgili” sevinenlerin yanı sıra olumsuz eleştirileri de hatırlıyoruz, hizmet istenir, hizmet gelir taşlanırsınız, sağlıkla ilgili yeni doğan ünitesiyle ilgili verdiği haberde de yine farklı tepkiler oluştu.
Meyve veren ağaç taşlanır boşuna denmemiş, nankörlüğü bırakalım, Allah razı olsun diyelim…

Sayın Vekilin elinde sihirli bir değnek yok ki, tüm sorunları hemen çözsün, biraz sabır ve takdir lütfen…

Tabi ki ilimizde pek çok eksiğimiz var, bizler kadar Sayın Vekilimiz Çelebi’de bunları çok iyi biliyor ve görüyoruz ki gerçekten çok büyük çabalar içerisinde, neredeyse Ankara’da makamını unuttu… Vaktinin pek çoğunu burada, Ağrı’da geçiriyor ”eee biz bunu istemiyor muyduk? Sorunlarımızla ilgilenilsin çözüm getirilsin?”

Vekilimiz Ağrı’nın sorunlarını Sayın Bakanlarımıza götürüyor ve neticelenmesi için gerekenler yapılıyor, Temmuz ayından bugüne Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit TURHAN’I Ağrı’da ağırladılar, devam eden projelerle ilgili yerinde incelemeler yapılıp bilgiler verildi, az şey mi tüm bunlar? Daha önce de gelen giden oluyordu, sorunlar çözülüyor muydu? Hayır.
Sayın Çelebi’nin girişimleriyle sorunlarımız çözülmeye başladı ve hizmetler gelmeye başladı; bu kadar kısa zamanda ilimize gelen hizmetler için kendilerine şükranlarımız tekrar tekrar sunmak isteriz…

Yolunuz/yolumuz açık olsun inşallah, rabbim yar ve yardımcımız olsun…

Akıllı İnsanlar Az Laf, Çok İş Üretir…Diyerek sözlerimize şimdilik bir virgül koyuyoruz değerli okurlar,kalın sağlıcakla…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r