Ağrı’ya yakışır bir başkan adayı

Ağrı’ya yakışır bir başkan adayı

ABONE OL
01:10 | 24 Eylül 2018 01:10
Ağrı’ya yakışır bir başkan adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere adım adım yaklaşırken herkes kendi bölgesindeki adayları merakla bekliyor, Ak Parti aday adaylarını Ekim ayı sonunda mülakata tabi tutacağını ve mülakattan sonra adaylarını açıklayacağını, daha önce yapılan açıklamalardan biliyoruz.

Şimdi herkes merakla mülakatlardan hangi aday adaylarının geçebileceğini bekliyor.

Tabi Ağrı’da da durum faklı değil, kulağımıza gelen bir kaç aday ismi mevcut lakin bizler şimdilik isimleri açıklamıyoruz.

Şu ana kadar yakın çevrelerince açıklanan ve herkes tarafından tanınan, bilinen ve çok sevilen bir aday ismi var ve sadece kendi çevresinde değil, STK’lar da kendisini Ağrı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ve destek vereceklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

Kim mi bu aday?

Ağrı belediye başkanlığına aday adayı olması için ismi geçen,halkın ve STK’ların destek verdiği, Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül

Pek çoğumuzun yakinen tanıdığı, mali müşavir, bağımsız denetçi, gıda, konaklama sektöründe halen faaliyet gösteren, 2014 yerel seçimleri sonrası Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan ve halen görevini yürüten, bugüne kadar üç başkan ile uyum içinde çalışan genç, dinamik, Ak Parti ruhunu içine sindirmiş bir aday adayı Merkez İlçe Başkanı Sayın Birgül.

Vatandaşlar arasında yaptığımız görüşmelerde kendisine severek destek vereceklerini, Latif Birgül’ün adının şimdiye kadar herhangi bir olumsuz olaya karışmadığını, dürüst, çalışkan, saygın bir kişiliğe sahip olduğunu ve bugüne kadar vatandaşın sevgisini dürüstüğü ile kazanmış bir ilçe başkanı olduğu görüşündeler.

LATİF BİRGÜL halkın sempatiyle baktığı, inşallah aday olurda destekleriz, Ağrı’ya hizmet edeceğine yürekten inanıyoruz, uyumlu bir kişiliği var, çalışkan, dürüst daha ne olsun dediği bir aday adayı, tabii başka adaylar üzerinde şuan bir görüş bildiremiyoruz çünkü kendileri adaylıklarını açıklayacaklar o güne kadar beklemek gerek.

İsteriz ve dileriz ki; Ağrı’mız için kim aday olacaksa hayırlısı olsun, yalnız şunu bilmelerini istiyoruz!

Kayyum belediye başkanlarını örnek alsınlar, nasıl hizmet getirilir? Nasıl devletin parası israf edilmez? Nasıl halkın adamı olunur? Nasıl 7/24 ulaşılabilinir? Yani sözün özü;makamı halkın içinde olacak bir başkan olmalılar.

2019 Mart yerel seçimleri vatanımıza milletimize hayırlı olsun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r