Bursa-Maksem’de Doğalgaz Patlaması 1’i Ağır 6 Yaralı

Bursa-Maksem’de Doğalgaz Patlaması 1’i Ağır 6 Yaralı

ABONE OL
21:09 | 26 Eylül 2018 21:09
Bursa-Maksem’de Doğalgaz Patlaması 1’i Ağır 6 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa- Osmangazi  Mahallesi Maksem Caddesi üzerindeki beş katlı binada bir daireye kombi takılırken doğalgaz patlaması oldu.

Bursa’da Maskem Mahallesi’ndeki yaşanan doğalgaz patlaması sonucu Bursa Valisi İzzettin Küçük olay yerine gelip incelemelerde bulundu.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Küçük, patlamanın apartmanın girişindeki doğalgazdan yaşandığı açıkladı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, yaptığı açıklamada, doğal gaz patlaması sonucu yangın çıktığını belirterek, “Çıkan yangın kontrol altına alındı. Bazı araçlarda ve binalarda hasar var. Yanındaki iki binayı tedbiren boşalttık. İnceleyeceğiz oturmaya uygunsa, bina sakinleri evlerine dönecek. Can güvenliğini tehdit edici boyuttaysa ona göre hareket edeceğiz.

Ekiplerimiz tarafından inceleme yapılıyor. Tahliye etiğimiz vatandaşların bir kısmı kendi akrabalarının anında kalacaklar. Geri kalanları ise otellere yerleştireceğiz. Bölgedeki doğalgaz ve elektrik hattı kapatıldı. Şu anda tehlike arz edecek bir durum bulunmuyor. Patlama büyük ve şiddetli. Tesellimiz can kaybının olmaması” diye konuştu.

Patlamada 6 yaralının bulunduğunu, bunlardan hayati tehlikesi olmayın 1 kişinin durumunun ağır olduğunu belirten Vali Küçük, “Durumu ağır olanı yanık merkezinin tadilatta olması nedeniyle bir başka hastaneye sevk edeceğiz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
r
r