İYİ PARTİ’DEN AĞRI BAROSU BAŞKANI AYDIN’A ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN AĞRI BAROSU BAŞKANI AYDIN’A ZİYARET

ABONE OL
18:06 | 19 Ekim 2018 18:06
İYİ PARTİ’DEN AĞRI BAROSU BAŞKANI AYDIN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘ İYİ’ler kervanı yolda ‘ sloganıyla başlatılan ülke turu kapsamında Ağrı’ya gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ,Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel İdare Kurul Üyesi Cem Oba, Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Parti Danışmanı Bekir Ali Yüksel, İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alpaslan ve ilçe başkanlarıyla birlikte Ağrı Baro Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın’ı ziyaret etti.

Özdağ ve Aydın Ağrı’nın durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı M. Salih Aydın ile İYİ Parti temsilcileri Türkiye Barolar Birliği’ne yönelik düzenleme değişikliği ve de şehrin ve ülkenin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Özdağ, parti olarak parlamenter demokrasiyi hukukun üstünlüğünü ve kuvvetler ayrılığını savunduklarını vurguladı. İYİ partinin Türkiye’nin en kritik döneminde kurulduğuna dikkat çekerek, ülkemize, ulusumuza ve demokrasi geleneğimize fayda getirmesini ifade etti, demokrasi ve iktidar olma mücadelesinde başarılı olduğunu söyledi. Baro Başkanı M.Salih Aydın’da, ülkemiz, insanımız, mesleğimiz ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çaba gösteren herkesin yanında ve bütün partilere aynı mesafede olduklarını da vurguladı. İktidarın ülkemize,ilimize önemli hizmetleri olduğunu,kimsenin hükümetin çalışmalarından rahatsızlık duymadığını dile getirdi. Baro görüşmesinde gündeme dair konular değerlendirildi.

İYİ Parti yetkilileri, Ağrı Barosu’nun kısa sürede olsa çalışmalarını, hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

ÖZDAĞ: YEREL SEÇİMDE İTTİFAKA GİRMİYORUZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, 2019 yerel seçimlerinde herhangi bir ittifak yapmayacaklarını söyledi. Özdağ, “Yerel seçimlere İYİ Parti bütün kadrolarıyla tek başına geçer.” İfadesini kullandı.

Özdağ, “Her şeyden önce Türkiye şu anda yerel seçimlere doğru gidiyor. Yetkili kurullarımızda aldığımız karar gereği bu seçimlerde herhangi bir ittifaka girmiyoruz. Zaten kanunların da buna uygun olmadığını biliyoruz. ” dedi.

Siyasal ortamı germenin Türkiye’ye zarar vereceğine işaret eden Özdağ, şöyle konuştu: “Biz İYİ Parti olarak Allah’tan başka kimseden korkmuyoruz.

Türkiye’nin çok ağır birkaç krizi birden yaşadığını savunan Özdağ, bu sıkıntıları il il, ilçe ilçe dolaşarak yerinde görmek istediklerini ifade etti.

Özdağ, “Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak. Gerçekten çok ağır bir kriz yaşıyoruz. Toplumun bütün sektörleri bu ağır kriz altında büyük fedakarlıklara katlanmak zorunda kalıyor.” dedi.

Özel Haber: İsmet OĞUZKAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
r
r