Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras ve beraberindekiler yetkililer bayram gününde vatandaşına kirli ve bulanık su içirmeyi reva görmeye devam ediyor.
Ağrılı vatandaşlarımız, yaklaşık bir yıldır sağlık yönünden riskli, kirli ve bulanık sular içmek zorunda bırakıldılar. Geride bıraktığımız şu mübarek Ramazan Ayı ve içinde bulunduğumuz Ramazan Bayramı boyunca çeşme sularından içilmeyecek ölçüde sular akmaya devam etti. Özellikle içme suyu olarak kullanılan şebeke suyunun, birçok mahallede bulanık ve kirli bir şekilde aktığı ifade ediliyor.
Yaşanılan bu sağlıksız endişe verici sorun Ağrılı vatandaşların canına tak ettirmiş durumda. Vatandaşlar, suyun hem görsel olarak kirli olduğunu hem de sağlık açısından risk oluşturabileceğini belirtiyor. Çamurlu su, günlük kullanımda da sıkıntılara yol açarken, temizlik ve hijyen açısından büyük bir problem teşkil ediyor. Çeşmelerden akan suyun bulanıklığı, sabah saatlerinde daha belirgin hale gelirken, suyun uzun süre berraklaşmadığı ve kalitesinin düzelmediği ifade edilenler arasında yer alıyor.
Ağrı halkı, suyun sağlıklı ve temiz olması gerektiğini vurgulayarak, Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras ve yetkililere çağrıda bulunuyorlar. Vatandaşlar, suyun kalitesizliğinden dolayı mağdur olduklarını, bu sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini belirtiyorlar. Kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesine gerektiğini, sağlıklarının hiçbir şekilde riske atılacak malzeme olmadığının altını çiziyorlar.
YEREL HABERLER
26 Nisan 2025KÖŞE YAZILARI
26 Nisan 2025YEREL HABERLER
26 Nisan 2025GÜNCEL
26 Nisan 2025