Alpaslan, Ağrı’da Sorun Değil, Çözüm Üreteceğiz

Alpaslan, Ağrı’da Sorun Değil, Çözüm Üreteceğiz

ABONE OL
13:19 | 21 Kasım 2018 13:19
Alpaslan, Ağrı’da Sorun Değil, Çözüm Üreteceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Aday Adayı, İş Adamı Servet ALPASLAN; Sorun Değil, Çözüm Üretmek İçin Bu Yola Çıktık Dedi ve;

31 Mart 2019 yerel seçimlerde Ak Parti Ağrı Aday Adaylarının, Ağrı için projeleri merak ediliyor, bizlerde vatandaşlarımızın bu doğrultuda meraklarını gidermek için aday adaylarımızdan değerli iş adamı Servet Alpaslan ile sizler için bir görüşme yaptık.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Ak Parti Ağrı için aday adayı olan değerli iş adamı Servet Alpaslan ile yaptığımız görüşmede; Ağrı için hedefleri nelerdir? Projeleri ile ilgili Ağrı’lı hemşerilerimize neler söyleyeceğini sorduk.

Sayın Alpaslan sorularımıza çok içten ve samimi bir şekilde verdiği yanıtlarda şunu anladık, evet karşımızda bir Ağrı sevdalısı aday adayı var, çıkmış olduğu bu hizmet yolculuğu için donanımlı olduğunu gördük.

Sayın Alpaslan’ın aileden gelen güçlü bir siyasi geçmişi, Ağrı’ya yapılmış olan hizmetlerin hemşehrilerimizin tarafından değerlendirmesi ve aile büyüklerinin hizmeti bıraktığı yerden devam ettirmesi konusunda aldığı yoğun destekle hizmete talip olduğunu belirtti.

Sayın Alpaslan;

Partimizin kurulduğu günden bu güne belediyecilikte sorun değil çözüm odaklı anlayışa sahip olması ve onu hayata geçirmesiyle vatandaşlarımızın büyük takdirini kazanmıştır, partimizin girdiği seçimlerde kazandığı il ve ilçelere bakarsak; altyapının yanı sıra, sağlık, eğitim, sosyal yaşam alanlarında yaptığı yatırımlar ve çok ciddi projeler ile sorunları çözme başarısında vatandaşlarımızın partimize gösterdiği teveccühü rahatlıkla görebiliriz. Bu başarı grafiğini inşallah 2019 yerel seçimlerinde kazanacağımız belediyelerimizde de göreceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere belediyecilikte  çok değerli bir örnek teşkil ediyor, onun açtığı yoldan giderek  2023 hedeflerine odaklanmış ve Büyük Türkiye vizyonuna gönülden bağlı olduğumuz için, diyoruz ki Yeni Türkiye, Yeni Ağrı için varım, hedefim makam değil hizmet, sorun değil çözüm üreteceğiz…

Bir iş adamı olarak Ağrı’da ki işsizlik sıkıntılarını biliyoruz, bildiğiniz gibi bunu bireysel girişimlerle bir yere kadar çözebilirsiniz, burada devletin desteği gerekiyor bunun için var gücümüzle çabalayacağız, Ağrı’da turizm yatırım alanında büyük eksiklikler var, çevre illere baktığımızda; komşu ülkelerden gelen turistler neden o illeri tercih ediyorlar? İlimiz de konaklama ne kadar yeterli? Turizm için ne gibi yatırımlar yapabiliriz? Sağlık alanında olan eksiklerimizle ile ilgili halen sıkıntılarımız var yani Ağrı’nın sorunları çok, inşallah vatandaşlarımız bu seçimlerde bizi tercih eder  ve bizlere bu sıkıntıları çözme fırsatı verirler…

Yolumuz üzerinde olan taşları biliyoruz, onları kenara çekmenin yollarınıda biliyoruz,el ele gönül gönüle,Yeni Türkiye Vizyonu’yla örtüşecek, Yeni Ağrı için varım.

Çıktığımız bu hizmet yolunda bana destek verecek tüm hemşehrilerime şimdiden kalbi şükran ve saygılarımla.-Ağrı

Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı Aday Adayı Servet Alpaslan

Özel Haber: Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
r
r