Diyadin Ve Köylerindeki Okulların Yüzü Gülüyor

Diyadin Ve Köylerindeki Okulların Yüzü Gülüyor

ABONE OL
15:20 | 07 Eylül 2018 15:20
Diyadin Ve Köylerindeki Okulların Yüzü Gülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Olgun Öner’in kendi imkânlarıyla İş Kur üzerinden aldığı elamanlarla kurduğu”MOBİL EKİPLE” Diyadin İlçesindeki ve pek çok köy okullarına yıllardır yapılmayan bakım ve tadilatlarını bu mobil ekiple yapararak okulları önümüzdeki eğitim ve öğrenim dönemine hazırlıyor.

Sayın Öner her iki görevini de Kaymakamlık ve Belediye Başkan Vekilliğini başarıyla yürüten ender yöneticilerden biri, Kayyum olarak devir aldığı BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİ görevinin de tam olarak hakkını veriyor.

Ağrı-Diyadin’e geldiği günden bu güne, ilçenin görmediği, alamadığı hizmetleri bu kadar kısa sürede vermesi, borçlu aldığı belediye bütçesiyle gerçekten yapılaması gereken tüm hizmetleri art arda yapması ve belediyenin hem borçlarını ödemesi hem de en düşük maliyetlerle ama kaliteli hizmetler vermesini yürekten kutluyoruz. Bugün sizlere yeni eğitim dönemi öncesi Sayın ÖNER’in ilçe ve köy okullarına verdiği hizmetten bahsedeceğiz.

Sayın Öner’in insana ve eğitime büyük önem verdiğini görüyor ve biliyoruz, eğitim her şeydir, eğitimin eksik olduğu yerde başka şeyler devreye girer, boş beyinler boş işlerle uğraşır ve gençlerimizi kaybederiz onun için çocuklarımızın iyi birer eğitim alması şart! Diyen ÖNER,ilçe ve köy okullarına yaptığı bakım ve tadilatla ilgili şu sözlerine yer verdi.
Diyadin Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz ‘’MOBİL BAKIM ve ONARIM EKİBİYLE’’ 30-40 yıldır hiç bir tadilat ve bakım görmemiş köy okullarının büyük çoğunluğunda yapmış olduğumuz tadilat ve bakımlarla okullarımızı yeniledik, yeni eğitim dönemine kadar tüm okullarımızı yenileme ve yetiştirme çabasındayız.

Belediyemizin bütçesini çar çur etmeden nasıl yapabiliriz diye düşündük ve İş Kur üzerinden almış olduğumuz elamanlarla bir ekip kurduk, geçtiğimiz eğitim dönemi sonrasında başladığımız okullarımıza bakım ve tadilatları”Normalde bir buçuk-iki milyon TL gibi masrafı 150 bin TL ile yapıyoruz”,burada hem belediyemizin kaynakları israf edilmiyor, hem işsiz elemanlara iş imkanı doğdu hem de; en önemlisi! Yılların yıprattığı okullarımız yenilendi öğrenci ve öğretmenlerimiz artık daha sağlıklı ve güzel ortamda derslerini yapabilecekler. Dedi, bizlerde kendilerine bu değerli hizmetlerinden dolayı çocuklarımız ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz Sayın kaymakamımız yolunuz açık başarılarınız daim olsun inşallah…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r