Başarının Mimarı Rektör Karabulut

ABONE OL
16:08 | 29 Eylül 2020 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarının çalışma, disiplin, hedef odaklı olduğunu bizlere bir kez daha gösteren AİÇÜ Rektörü  Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut’un, kısa zamanda kat ettiği yol pek çok idareci, yönetici ve bürokrata örnek teşkil etmeli. Özverili, sevgi dolu, insan odaklı çalışınca gerçekten başarı kaçınılmaz oluyor.

21.01.2017 tarihinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut, 27 ayda Eğitim-Öğretimde kaliteyi esas alan, insan odaklı, doğaya ve çevreye duyarlı, girişimcilik ve yenilikçilik  temel değerleri arasında olan adeta yepyeni bir üniversite ve bünyesinde açılacak olan sağlık alanında hizmet verecek Fakülte’yi  Ağrı’ya ve tüm Türkiye’ye  hediye etti…

Rektör Karabulut’un AİÇÜ’nin Türkiye çapında adının duyulmasına, en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alması ve batıdaki üniversitelerle yarışır duruma gelmesinde emeği çok büyük.

AİÇÜ 2017-2018 yılında bünyesinde 7 Fakülte, 6 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu, 3 Enstitü ile  toplam 11.975 öğrenci iken 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında en çok tercih edilen üniversiteler arasına girerek  3 bin 210 kontenjana, 2 bin 912 öğrenci yerleşti. Lisans Yerleştirme Sınavı tercih sonuçlarına göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 37 lisans programı, 33 ön lisans programı olmak üzere 70 programa öğrenci alınmış olup, AİÇÜ’İ 13.225 öğrenci ile %90 doluluk oranına ulaşmıştır ”bu çok büyük bir başarıdır”

“Bilimin Sevgi ile Bütünleştiği Üniversite” parolasıyla çıkılan yolda AİÇÜ’nin  her yıl daha da büyüdüğünü görüyoruz, öğrenciler ve Ağrılılar tarafından çok sevilen Rektör Prof.Dr. Karabulut, üniversite bünyesinde düzenlenen çok çeşitli etkinliklerle Ağrı’nın Üniversite ile bütünleşmesini sağlamıştır..

Rektör Karabulut, AİÇÜ’de bu yıl ramazan ayı için öğrencilere açmış olduğu iftar çadırı ile ilkleri gerçekleştirmeye devam ederken, Yök’ten gelen bir ödül haberi kendisi kadar hepimizi mutlu etti.

Şimdiye kadar Üniversitesinin aldığı ödüller muhakkak Rektör Karabulut’un büyük bir başarısının göstergesidir.

Çalışmanın ve başarının gözardı edilmediğini bir kez daha gördük  YÖK tarafından verilen ”Engelsiz Üniversite 2019 Ödüllerinde”  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi; Enstitüler Binası,Rektörlük Binası,İslami İlimler Fakültesi, Merkez Kampüsü olmak üzere 4 alanda YÖK’ÜN Ödülüne layık görülmesi biz Ağrılıları çok mutlu etmiş  onurlandırmıştır…

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut  başarılarınız daim, yolunuz açık olsun olsun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
r
r