Savcı Sayan, İsmail Saymaz’ın Kuyruğuna Fena Basmış

ABONE OL
16:08 | 29 Eylül 2020 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsan bir iddiada bulunuyorsa bunu ispatlamak zorundadır, bugün yine birinin geçmişe dayanan bir kuyruk acısı var ki, Savcı Sayan’a iftira atarak bu acısını hafifletmeye çalıştı.

Başkan Sayan’a üzerinden prim yapmanın kolay olacağını düşünen bir gazeteci (İsmail  Saymaz) asılsız bir haber ortaya attı, yok efendim İbrahim Sayan’ı, başkan işe almış ” belediyede özel kalem müdürü” yapmış diye iftirada bulundu,bakın eğer Savcı Sayan sizi yalanlıyorsa, bu doğrudur!

Şayet sizin iftiranız doğru olsaydı, Savcı Sayan sizden mi korkacaktı? Çıkardı adam gibi evet işe aldım derdi… Kaldı ki, bu gibi  görevlerin ağırlığının ve mesuliyetinin çok çok önemli olduğunu sizinde biliyor olmanız lazım ” böyle görevlere en güvenilir kişilerin getirilmesi işin doğasında vardır” sizin gibiler atmaya çalıştığınız bu tür iftiraların vebali altında boğulacaksınız.

Başkan Sayan’ın yeğeni, Savcı Sayan göreve gelmeden önce işçi olarak göreve alınmıştır, sizin gibiler laf söyleyecek diye başkan göreve geldiğinde onu işten atsaydı herhalde çok hoşunuza giderdi.

İsmail Saymaz, Savcı Sayan ile uğraşacağınıza, şu şeffaflık politikasını dilinden düşürmeyen CHP li belediyelere göz atsanız; torpil ve akraba atamalarına kör kalmasanız,bakalım orada hangi makamlar kimlerle doldurulmuş? Görmezden gelmenizi anlıyoruz çünkü kendi cephenize körsünüz, ama Ağrı’da, HDP’nin kalesini yerle yeksan ederek, büyük bir hezimetle seçimi kazanan ve Ağrı halkı tarafından sevilen birine iftira atacak kadar geçmişten gelen kuyruk acınızı unutmamışsınız…

Sizi yalan haberlerle beslemeye devam edenler; Başkan Sayan’ı halkın gözünde daha da yücelttiklerini ve başkanımızın kazandığı Ağrı zaferini hala hazmedemediklerinin bir göstergesidir bu.

Siz ve size çanak tutanlar, yalan haberi manşet yapan ODATV, Savcı SAYAN sizlere bir numara büyük gelir, bu ifitranın ve yalan haber yaymanın hukuksal yolu olduğunu unutmuş görünüyorsunuz…Bu kadar kin ve nefret insanın kişiliğini bozar ve böyle yalan, yalnış yollara saptırır…

Bizler, buna benzer iftira, yalan, dolanla başkana saldırmaya çalışan,kuyruk acısı olanları gördük, görmeye de devam edeceğiz, neden mi ? Çünkü başkanımız doğru yolda, sizler kin ve nefretininiz  içinde boğulurken, Başkan Sayan’a olan güven ve sevgi çığ gibi büyümeye devam edecek…Meyve veren ağaç taşlanır, gün gelir ”O” taşlar döner dolaşır sizin başınızda patlar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r