Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
OGC Genel Başkanı Aydın, Milli mücadelenin başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 86. yıl dönümünde saygı ve minnetle andığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bedenen aramızdan ayrılışının yıldönümünde milletçe rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.
Bağımsız bir devlet yolunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşan, kısa hayatında yaptığı büyük işlerle dünya milletlerine örnek olan Mustafa Kemal Atatürk’ün bize sunduğu değerleri koruyarak bizden sonraki kuşaklara aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışamaya da devam edeceğiz.
Atatürk, savaş meydanlarında kazandığı zaferlerle büyük bir komutan olduğu gibi aynı zamanda hayatını ülkesine ve milletine adayan büyük bir liderdir. Onun en büyük gayesi, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 86. yılı dolayısıyla bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
YEREL HABERLER
21 Mart 2025KÖŞE YAZILARI
21 Mart 2025YEREL HABERLER
21 Mart 2025GÜNCEL
21 Mart 2025