SEÇİM SEÇMENLE KAZANILIR

SEÇİM SEÇMENLE KAZANILIR

ABONE OL
23:04 | 31 Ekim 2018 23:04
SEÇİM SEÇMENLE KAZANILIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün gazeteci kimliğimin dışında sade bir vatandaş olarak yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız bu günlerde ilimizden izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Ağrı’da yerel seçimler hiç de kolay olmayacak ”görünen köy kılavuz istemez” bizler yine üzerimize düşeni yapıyoruz, halkın sesi olmaya, doğruları yazmaya çalışıyoruz.

İki gün önce Ak Parti Ağrı Teşkilatlarını ziyaret eden; 25.Dönem Ankara Milletvekili Ak Parti ARGE Birimi Başkan Yardımcısı, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sayın Mahmut Sami MALLI ,‪ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu ve Güney Doğu Koordinatörümüz Sayın Alaattin PARLAK, Ak Parti Kilis Milletvekili Reşit POLAT’ında Aralarında Bulunduğu 5 Kişilik Merkez Heyetinin Ağrı’yı Ziyaretleri Bizleri Son Derece Memnun Etmiştir.

Merkez heyetinin il ve ilçe teşkilatlarında yaptıkları ziyaretler Ak Partinin seçim çalışmalarına muhakkak katkı sağlayacaktır, lakin seçimler sadece teşkilatlarla kazanılmaz; halkın, esnafın sesini duymak onların fikirlerini almak gerekir. STK’ların, Kanaat Önderlerinin görüşleri ihmal edilmemeli.

Teşkilatların kendi içinden çıkaracağı aday adayları temayül yoklamasında öne çıkabilir ama seçimi kazanır mı? Seçmen kendine dayatılan bu aday adaylarını ne kadar destekler?

SEÇMENİN SESİNİ DUYMAK LAZIM

Seçmen denenmiş aday istemiyor diye genel seçimlerde de yazmıştık ve gördük ki yazdıklarımız doğru çıktı, seçmen kendi içinden birilerini istiyor, yeni yüzler ”HALK ADAMI’ istiyor, makama tapanlar ”HALKI UNUTANLAR” çavuş ahbap ilişkileri içinde bugüne kadar makamına yapışanları vatandaş bu yerel seçimlerde aday olarak görmek istemiyor!  Her seçim döneminde ama yerel ama genel seçimler olsun, İŞ KUR elemanı gibi görevlerinden adaylık için istifa eden, gözleri daha yüksek makama nasıl çıkarız? Da olan  BÜROKRATLAR, ( nasıl güzel hizmet veririz değil)  gerçekten hizmet verebilecek kapasitesi olan aday adaylarının önünü kesmek için çeşitli yollara başvuranlar, Ağrı’da ikamet etmeyen, buranın ayazını, tozunu toprağını, dertlerini unutmuş ama seçimde aday adayı olmak belirli bir makama gelmek için nüfuslarını kullanma çabasında olanlar, vatandaşın desteğini alacakları düşüncesindeyseniz yanılırsınız.

MERKEZ YÖNETİM inşallah bu sahte AĞRI sevdalılarını gerçeklerinde ayırır ve ”ÖNCE İNSAN, ÖNCE HİZMET” diyen adayları belirler.

Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum !!! Değerli Ak Parti Merkez Koordinatörlerimiz keşke bu ziyaretinizde vatandaşlarla bir araya gelebilseydiniz, halktan pek çok kişi sizleri  tanımıyor ”alacağız bilgiler için en doğru adresti” STK larla, Kanaat Önderlerinin görüşlerini alsaydınız, basından kendi seçeceğiniz kişilerle  görüşseydiniz daha sağlam ve güvenilir bilgiler alırdınız.

Bizler artık yazmaktan yorulduk ”HALK”diye diye, havaalanı ile parti binası arasında ki güzergâhtan farklı güzergâhlarda var! Ama maalesef bu ezber bozulmuyor.

Umuyoruz ve diliyoruz ki! Ak Parti Genel Merkez Koordinatörlerimizin yapmış oldukları bu ziyaretten elde ettikleri bilgiler   ”seçim sonuçlarını yine  OLUMSUZ etkilemez” ve Teşkilat Başkanı Sayın Erkan KANDEMİR’e sunacağınız rapor kendilerini seçimi kazanmak konusunda doğru yönlendirir.

Sağlıcakla ve huzurla kalın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r