Yeniden Refah’ta Şok İstifa

Yeniden Refah’ta Şok İstifa

Yeniden Refah Partisi bünyesinde birçok önemli görevlerde yer alan Mehmet Altıngöz istifa ettiğini duyurdu.

ABONE OL
21:50 | 03 Aralık 2024 21:50
Yeniden Refah’ta Şok İstifa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi bünyesinde birçok önemli görevlerde yer alan Mehmet Altıngöz istifa ettiğini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi çatısı altında, Hatay İl Kuruculuğu, Dörtyol, Payas ve Erzin İlçe Kurucu Başkanlığı, Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcılığı, Amasya İl Sorumluluğu, 28. Dönem Ankara Milletvekilliği Adaylığı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adaylığı gibi önemli görevlerde bulunan; özellikle, Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcılığı görevi sırasında, yazılan kitapların tamamında proje yazarlığı ve proje koordinatörlüğü görevlerini üstlenen Mehmet Altıngöz partisinden istifa etti.

Mehmet Altıngöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben, ülkesine karşı sorumluluğunu bilen ve ülküsüne bağlı bir Türk genci olarak, ülkemizin geleceği için mutlaka çözüm üretmem gerektiğine inanıyorum. Yeniden Refah Partisi’nin mevcut yapısıyla bu çözümleri sunamayacağını düşündüğüm için partideki üyeliğimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım.

Geldiğimiz noktada, partimizin kuruluş ilkelerinden uzaklaştığını ve ülkemizin geleceği için ihtiyaç duyulan çözümleri üretemediğini üzülerek gözlemliyorum. Partimiz çatısı altında milli görüş ruhunu yansıtmayan kişilerin varlığı ve bu kişilerin eylemleri, benim gibi birçok gencin siyasi olarak önünün kesilmesine yol açmıştır. Burada Gelecek Var Sloganı ile çıktığımız yolda maalesef geçmişin kirli ağlarına takıldık.

Bizler İstikbalini, milletin istikbaline bağlamış Türk Gençleri ile olarak, Millete hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siyasi partiler devletine milletine bayrağına ve ülküsüne bağlı gençler için sadece araçtır. Baki olan Türk Milleti ve onun sarsılmaz iradesidir.” İfadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r