Suna Kepolu Ataman: “Her şey Diyarbakır’ımız için”

Suna Kepolu Ataman: “Her şey Diyarbakır’ımız için”

ABONE OL
17:14 | 14 Kasım 2023 17:14
Suna Kepolu Ataman: “Her şey Diyarbakır’ımız için”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, ‘Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz’ sloganıyla Diyarbakır ilimiz ve ilçelerinde hemşerileriyle buluşup problemlerine çözüm aramaya devam ediyor.

Bölgenin ‘Hanım Ağası’ olarak bilinen ve Diyarbakır ilimiz Silvan ilçesinin tanınmış ailelerinden birine mensup olup Diyarbakır’ın eski milletvekillerinden Mahmut Kepolu’nun kızı olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, ‘Her şey Diyarbakır’ımız için’ şiarıyla adımlarını atarak hemşerileri için çalışmaya devam ediyor.

Hafta içi TBMM’de hemşerilerinin istek ve arzularına ses olan, hafta sonu da memleketi Diyarbakır’da ilçe ilçe gezerek onların yanında fiziki olarak olmaya devam eden Hanım Ağa, bir ilki gerçekleştirerek ‘Halk Günü Buluşmaları’ gerçekleştirmeye başladı. Bölgede daha önce hiçbir milletvekilinin gerçekleştiremediği etkinliklere imza atan Milletvekili Ataman’ın Diyarbakır çalışma ofisinde hemşerilerinin istek ve taleplerini dinleyerek, çözümler için ise notlarını alarak yola devam etmesi takdirleri topluyor.

Diyarbakırlı hemşerileriyle görüşmelerini gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili, bir dizi ziyaretlerde de bulundu. İlk önce Silvan ilçesine ziyarette bulunan Suna Kepolu Ataman, bir hafta içerisinde vefat eden Aşağıveysi Köyünde Varlık, Başdeğirmen Köyünden Aslanlı ve Feridun Mahallesinde Dağ ailelerini ziyaret ederek, baş sağlığında bulundu. Milletvekili Kepolu Ataman, ailelere taziyelerini iletti.

Taziye ziyaretinin ardından Diyarbakır İl Jandarma Komutanı olarak atanan Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ı ziyaret eden Hanım Ağa, yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r