İş insanı Azad Medeni Kahraman, Ağrı’daki STK Temsilcilerini Ziyaret Etti

İş insanı Azad Medeni Kahraman, Ağrı’daki STK Temsilcilerini Ziyaret Etti

ABONE OL
17:14 | 14 Kasım 2023 17:14
İş insanı Azad Medeni Kahraman, Ağrı’daki STK Temsilcilerini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş insanı Azad Medeni Kahraman, Ağrı’da çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretlerinde bulunarak, Ağrılı hemşerileri için üzerinde çalıştıkları ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin muhtelif illerinde başta Ağrı olmak üzere; İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa, Bursa ve Aydın’da enerji, inşaat, mühendislik, barınma ve akaryakıt sektörlerinde en ön sırada gelen Vuralsoy Mühendislik A.Ş’nin Kurucusu ve CEO’su olan Azad Medeni Kahraman, Ağrı’da bulunan çeşitli STK temsilcilerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Ağrı ilimizde kentselleşme ve yapılaşmanın kapılarını 30 yıl önce Kahramanlar ailesi olarak site yapılaşmasıyla açan İş insanı Azad Medeni Kahraman, Ağrı’da gerçekleştirmeyi planladığı çeşitli projeleri paylaşmaya devam ediyor. İş insanı Kahraman Ağrı ziyaretleri kapsamında Ağrı Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Saim Alpaslan, Genel İş Sendikası (DİSK) Şube Başkanı Ersin Erincik, İHH Ağrı İl Başkanı Kerem Engin, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati Aydemir, Memur-sen Ağrı İl Başkanı Fevzi Magal ve Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız’a ziyaretlerde bulundu.

İş insanı Kahraman, Ağrı’ya sağlayacağı istihdam ve refah projelerini STK Temsilcilerine anlattığı ziyaretlerinde Ağrı’nın adını tüm ülkede duyuracaklarının da altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r