Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın, TÜGVA Gençleriyle Bir Arada

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın, TÜGVA Gençleriyle Bir Arada

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrı'nın geleceği için yapılan çalışmalar kapsamında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleriyle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, gençlerle bir araya gelerek çay içme fırsatı bulan AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydın, değerli gençlerle keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu.

ABONE OL
00:18 | 14 Mart 2024 00:18
Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın, TÜGVA Gençleriyle Bir Arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın geleceği için yapılan çalışmalar kapsamında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleriyle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, gençlerle bir araya gelerek çay içme fırsatı bulan AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydın, değerli gençlerle keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük desteğini alan AK Parti Adayı Aydın, Her geçen gün ziyaretleri bir yenisini eklemeye devam ediyor.

TÜGVA’nın Ağrı’daki temsilciliğinde gerçekleşen bu anlamlı buluşma, gençlerin seslerini duyurabilecekleri bir platform sunarken, AK Parti Adayı Aydın’ın da gençlerle doğrudan iletişim kurma ve onların beklenti ve taleplerini dinleme fırsatı yakalamasına imkan tanıdı. Avukat Aydın, gençlerle yaptığı samimi sohbetlerde, Ağrı’nın geleceği için gençlerin rolünün önemine vurgu yaparak, onların potansiyellerini değerlendirecek ve destekleyecek projeler üzerinde çalışacağının sözünü verdi.

TÜGVA üyeleri de, AK Parti Adayının ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, gençlerin sorunlarını dinleyen ve çözüm arayışında olan bir belediye başkan adayıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Aydın’ın gençlerle bir araya gelerek yapılan bu ziyaret, Ağrı’nın genç nüfusunun beklentilerini ve umutlarını ön plana çıkarırken, şehrin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r