AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehre vefa borcumuz var”

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehre vefa borcumuz var”

ABONE OL
22:34 | 18 Şubat 2024 22:34
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehre vefa borcumuz var”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, kendisini destekleyen Ağrılı hemşerileri ile bir araya gelerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Avukat Mehmet Salih Aydın, seçim süreciyle ve hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerle alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Adayı M. Salih Aydın bugün saat 14.00’da Ağrı Kongre Merkezi’nde AK Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Orhan Güngör, Ağrı İl Tarım ve Orman Eski Müdürü, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Engin ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda yaptığı açıklamada, “18 Ocak 2024 tarihi itibariyle Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak gönderildik ve biz de o kararın verilmesinin akabinde bu şehrin yönetimine, bu şehrin yaşanabilir bir şehir olmasına, bugüne kadar gelmiş AK Parti hizmetlerinin daha iyi devam etmesi için bu yola çıktık.

Bir hemşeriniz, bir kardeşiniz, içinizde yetişen biri olarak biz Ağrı’yı yönetmeye ve AK Parti belediyeciliğinin devamı için burada hazır olduğumuzu ifade etmeye geldik.

AK Parti belediyeciliği bu şehirde mutlaka ama mutlaka devam etmelidir. Çünkü bu AK Parti belediyeciliği bu şehirde devam ederse güven gelir, hizmetler gelmeye devam eder, bu şehirdeki kardeşlik ve beraberlik ruhu devam eder, herkes birbirini dostça ve kardeşçe bakmaya devam edecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Bizler geldik, bu göreve takibiz.

Bugün bu tablo, burada bulunan dostlar ve akrabalar, bu destek bu işin olacağına; sonuçların bizden yana AK Parti kadrolarından yana tavır takınacağının en büyük göstergesidir. Sizlere minnettarız, hoşgeldiniz, iyi ki sizler varsınız. Sizler var olduğunuz için bizler buradayız ve daha güçlüyüz.

Allahın izniyle, sizlerin desteğiyle 31 mart akşamı burada, bu şehirde, Ağrı’da tekrar AK Parti belediyeciliğiyle devam edeceğiz. Siz buna hazırsınız, biz de buna hazırız.

Bu arada buradaki program tamamen spontane gelişen, bizlere inanan ve güvenen, bu işi bizim yapabileceğimize inanan dostların buluşmasıdır. Biz kimseyi alıp da buraya getirmedik. Bu sadece ailelerin ve dostların tanışmasıdır. Bu kalabalığı görenler bir teşkilat tanışması ve buluşması diyebilir ama değildir. Allah dostlarımızın eksikliğini vermesin.

Bu şehirin her sokağında ve caddelerinde bir sürü yaşanmışlık vardır. Eğer çamurda yürüyorsak sizlerle beraber, yağmurda ıslanıyorsak da sizlerle beraber ıslanıyoruz. Güzel günler yaşıyorsak da birlikte yaşıyoruz. Tasamız, kıvancımız ve derdimiz bir.  Bizler dışarıdan gelmedik, ben bu şehirdeyim, dün de buradaydım yarın da burada olacağım.

Bizler bu şehrin değerleriyiz ve lütfen içinizden gelen gençlere ve değerlere sahip çıkın. Bu şehir son 5 yıldır içimizden gelen birini haykırıyordu. Sayın cumhurbaşkanımız da sizin bu istediğinize karşılık verdi. Sizin içinizde yaşayan ve sizden birini gönderdi. Ben Ağrı halkının istediğini yerine getirdim ve  Ağrı halkı da kendi öz evladına sahip çıkacak, inşallah bu şehrin belediye başkanlığı sıfatı ve vasfını da bize verecektir. Bizlerde hem milletvekillerimizle, çalışma arkadaşlarımızla sizlerle tek yürek olarak bu memleketin hak ettiği hizmetleri almak için sonuna kadar çaba göstereceğiz.

İki gün sonra projelerimizi açıklayacağız ve bizler projelerimizi açıkladığımızda göreceksiniz ki bu şehrin kaderini değiştirecek o kadar güzel çalışmalar yapacağız. Çünkü biz bunu yaparken bu şehrin mimarları, bu şehrin mühendisleri ile birlikte çalışıyoruz. Biz bunu yapmak zorundaydık. Çünkü bizim bu şehre vefa ve minnet borcumuz var. Bunu yapmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r