AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydın, hemşerilerinin sesini duyuyor!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydın, hemşerilerinin sesini duyuyor!

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, ‘Hep Birlikte Ağrı'yız’ programı kapsamında Ağrılı esnafları ziyaret ve Ağrı Celalî Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

ABONE OL
14:11 | 14 Şubat 2024 14:11
AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydın, hemşerilerinin sesini duyuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, ‘Hep Birlikte Ağrı’yız’ programı kapsamında Ağrılı esnafları ziyaret ve Ağrı Celalî Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Tüm gayesi, kendisine samimiyetle yaklaşan ve dertlerini paylaşan tüm Ağrılılara hak ettikleri şehri kazandırabilmek olan Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’daki her bir esnafın kapısını çalmaya, çayını içmeye, taleplerini dinlemeye, sesini duymaya ve duyurmaya devam ediyor.

Hedefinin gönül köprüleri kurup, Ağrı’nın geleceğini Ağrılı hemşerileriyle birlikte inşa etmek olduğunu vurgulayan AK Parti Adayı, destekleri, verdikleri güç ve güzel kalpleri için yürekten teşekkür ederek, “Yüzümüz hep birlikte gülecek, Ağrı’mız hak ettiğimiz şehre dönüşecek.” dedi.

“Ağrı için tek tek tüm hemşerilerini dinleyerek, her birinin sözüne kulak vererek hayallerin gerçekleştirmek en büyük hedefim.” diyen Mehmet Salih Aydın, ‘Gönül Gönüle Ağrı ziyaretleri’ çerçevesinde de Ağrı Celalî Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r