Başkan Mehmet Şahin Savcı, halkın gönlünde taht kurdu!

Başkan Mehmet Şahin Savcı, halkın gönlünde taht kurdu!

ABONE OL
20:42 | 26 Ekim 2023 20:42
Başkan Mehmet Şahin Savcı, halkın gönlünde taht kurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Patnos Belediye Başkanı Mehmet Şahin Savcı, düzenlediği ziyaret programıyla Patnos ilçemizdeki çarşı esnafını ziyaret ederek onların şikâyet, beklenti ve isteklerini dinledi.

Ağrı ilimiz Patnos ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Şahin Savcı, göreve geldiği şu 120 günlük kısa zaman dilimi içerisinde Patnos ilçemizde çeşitli başarılara imza attı. Yaptığı hizmetler ve hayata geçirmeye başladığı projelerle halkın gönlüne taht kuran Başkan Savcı, bugün Patnos ilçesi esnafıyla bir araya geldi.

Patnoslu vatandaşların istek ve problemlerine çözüm bulabilmek için ziyaretlerine başlayan Belediye Başkanı’na esnafın gösterdiği ilgi, alaka ve sevgileri ise gözlerden kaçmadı. Genç ve yaşlı birçok vatandaşın ilgisiyle karşılasan Başkan, esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti hem de taleplerini dinledi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Savcı, Patnos Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi. Aynı zamanda esnaflardan alışveriş yapan halkla da sohbet ederek onların beklentilerine de kulak verdi.

Patnos Belediyesi Başkanı Savcı, Patnos’ta yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyleyerek, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Patnosumuza hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r