Kirli Siyasi Zihniyetinizden Arınma Zamanı Gelmedi mi?

Kirli Siyasi Zihniyetinizden Arınma Zamanı Gelmedi mi?

ABONE OL
21:27 | 21 Nisan 2020 21:27
Kirli Siyasi Zihniyetinizden Arınma Zamanı Gelmedi mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya ülkeleri ve ülkemizin koronavirüs gibi büyük bir salgın nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, güzel şeylerde oluyor.

Sağlık sistemleri yerle yeksan olan dış ülkelere baktığımızda,inanın Türkiye’de olmak içimize su serpiyor ve iyi ki bu ülkenin vatandaşıyım, iyi ki Türkiye’de yaşıyorum veee iyi ki; Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz var diyor insan.

Böyle düşünmek için çok haklı nedenlerimiz var

Ülkemizde yapılan sağlık yatırımlarını ilk imkanda eleştirenler, muhalefetin en acımasızını yapanlar, şimdi bugünlere baksınlar ve yapılan şehir hastanelerinin, sağlık yatırımlarının ne kadar, değerli ve elzem olduğunu görsünler, belki söylediklerinden utanırlar.

Gelelim dün  ilk etabının açılışı yapılan Başakşehir Şehir Hastanesine;

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk etabının açılışını yaptığı Başakşehir Şehir Hastanesinde, toplam yatak kapasitesi 2 bin 682, bunun 885’i klinik yatağı, 150’si yoğun bakım yatağı olmak üzre toplam 1035 yatakla hizmet verecek, diğer etaplarda en kısa sürede hizmete sunulacak.

Ayrıca Yeşilköy ve Sancaktepe’deki her biri 1005’er yataklı iki kalıcı hastanemizin inşaatı şu anda hızla devam ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, inşallah bunlar da 45 günde tamamlanarak hizmete sunulacak.

Hani büyüklerimiz derlerdi, Allah ne eksikliğini göstersin ne de düşürsün, evet bu salgın döneminde sağlık alanına yapılan yatırımların ne kadar değerli olduğunu ve sağlık alanındaki altyapımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmüş olduk, Allah Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan razı olsun.

Gelişmiş ülkelerin çaresiz kaldığı bu salgın döneminde, ülkemizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve can siparane çalışan sağlıkçılarımızla ”gerçekten  insan üstü gayret gösteriyorlar bunu herkes görüyor ve hepimizin gönüllerinde taht kurdular” şükür sağlık hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor ve bu salgını en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum.

Dünya devi denilen ülkelerde sağlık sistemleri çökerken, biz bir olduk birlik olduk maskeden tuluma ve solunum cihazına kadar kendimiz üretmeye başladık ve bu ürettiklerimizden,sağlık sistemleri çöken malzeme ihtiyacı olan dış ülkelere yardım olarak göndermeye başladık..İşte  güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan, işte güçlü ülke Türkiye.

Üretilen maske dağıtımları PTT ve eczaneler üzerinden devam ediyor,vatandaşlarımız mağdur edilmiyor,herhangi bir yere gidip müracaat etmeleri gerekmiyor, kendi telefonlarına gelen kodlarla bulundukları şehirdeki bir eczaneye giderek maskelerini teslim alıyorlar.

Bugün Almanya’dan yazan bir okurumuz,5 maskeye 15 euro (113tl) verdiğini bizlere bildirdi..Hani sağlıkta, teknolojide en üst sıralardaydılar, kendi vatandaşına maskeyi para ile veriyor, sağlık hizmetleri paralı..Bir tek Türkiye’de sağlık hizmetleri ücretsiz..Şanslıyız,gururluyuz…

Türkiye vatandaşına sahip çıkıyor,çeşitli nedenlerle yurt dışında olan 39 bin vatandaşımızı salgın başladığından beri vatanlarına kavuşturdu ve şu an çeşitli ülkelerde bulunan 25 bin vatandaşımızı daha Ramazan ayını burada geçirsinler diye Türkiye’ye getiriyor. Oysa dış ülkeler kendi vatandaşlarına ”neredeyseniz orada kalın” derken,bizler bu ülkenin vatandaşı olmakla ne kadar övünsek azdır.

Tüm bu sıkıntılar arasında,bazıları boş polemiklerle uğraşıyorlar, yok efendim ”Cumhurbaşkanımızın vatandaşlara dağıttığı yardım kolilerinin üzerinden koronanın yayılmasını sağlıyor” muş gibi hiç bir vicdana, akla, mantığa sığmayan vicdansızca söylemlerle salgınla mücadeleyi sabote etmeye çalışıyorlar..Allah onları nasıl cezalandıracak merak ediyorum.

Lanet olsun böyle düşünceye sahip olanlara!

Boş polemiklerin peşinden koşmanın, aptalca siyaset yapmanın ne vatandaşa ne de bu ülkeye hiç bir faydası olmaz,(bugüne kadar da zaten olmadı, hala akıllanmadılar)sizde elinizi taşın altına koysanız, inanın halk sizi de takdir eder ama böyle yaptığınız sürece itici oluyor, yalancı ve iftiracı olarak adlediliyorsunuz,siyasetiniz asla itibar görmüyor..

Hiç olmazsa böyle sıkıntılı bir dönemde,  gayri vicdanı siyaseti bıraksanız, şu kirli siyasi zihniyetinizden arınsanız da ülkeye fayda sağlayacak işlerle uğraşsanız nasıl olur? İnanın zor değil,yeter ki siz bu ülkeyi ve vatandaşını sevin.

Kimse ama hiç kimse içinden geçtiğimiz şu zor süreçte bu salgın hastalığa karşı verilen zorlu mücadeleyi sobote etmeye kalkmasın,İtalya, İspanya, Amerika gibi ciddi kayıplar veren yerler  arasında ülkemizi görmek isteyenler bence uğradıkları büyük hayal kırıklığını bir an önce üstlerinden atsınlar ve ülkemize faydalı olmaya baksınlar..

Unutmayın! Hepimiz aynı geminin içindeyiz ve ”korona kimseye iltimas geçmiyor.”

Sağlıkla kalın, evde kalın değerli dostlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r