AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın’ın hedefi, daha yaşanılabilir ve mutlu bir Ağrı!

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın’ın hedefi, daha yaşanılabilir ve mutlu bir Ağrı!

ABONE OL
22:16 | 17 Mart 2024 22:16
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın’ın hedefi, daha yaşanılabilir ve mutlu bir Ağrı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Sana Söz Ağrı’ sloganıyla yola çıkan ve Ağrılı hemşerileriyle yaşadığı Ağrı’yı birlikte yöneterek başarılara imza atmak isteyen AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın her gün gerçekleştirdiği ziyaretler ve buluşmalarla hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ağrılı hemşerilerinin gönüllerinde yaptığı çalışmalar ve projelerle taht kuran AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri yaklaşmışken ziyaret programına tüm hızıyla devam ediyor. Ağrılı vatandaşlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti Adayı Aydın, son güne kadar onların dertlerini, sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinlemeyi ve çözümler bulmayı kendine bir borç edinmiş. Ağrı ilimize ve içinde yaşayan hemşerilerine olan vefa borcunu ancak bu şekilde ödeyeceğinin de altını çiziyor.

Her geçen gün ziyaretlerine bir yenisini ekleyerek hemşerileriyle buluşmalar gerçekleştiren AK parti Adayı Aydın, bugün de kıymetli hemşerilerinin evlerini, işyerlerini ziyaret ederek hem sohbet etti hem dinledi hem de Ağrı için çizdiği vizyonu konuştu. Aynı zamanda aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan Ağrılı kadın hemşerileriyle de bir araya gelen Av. Aydın, mitinge dönüşen görüşmede taleplerini dinleyerek, hasbihal etti. Onların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacaklarını da sözlerine eklemeyi ihmal etmeyen Aydın; kadınının, erkeğinin, çocuğunun güven duyduğu, huzur bulduğu, daha mutlu ve daha yaşanabilir bir Ağrı için gayret edeceklerini belirtti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Rukiye Şahin Kilerci ile de bir araya gelen AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın Ağrı ilimizin eşraflarından ve İş İnsanlarından Mehmet Ali Kaya’yı ziyaret ederek, hasbihal ettik.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r